Fokdag 7 augustus 2021

Bijna twee jaar houdt COVID-19 de wereld in haar greep, is afstand houden het ‘nieuwe normaal’ geworden en is het organiseren van bijeenkomsten en evenementen onmogelijk geweest. De recente situatie rondom het aantal besmettingen brengt ook nu weer veel onzekerheid met zich mee. Desondanks kan onze fokdag na bijna twee jaar doorgaan. Voorwaarde is wel dat iedereen zich houdt aan de op dit moment geldende regels. Houd afstand (altijd! ook buiten), was de handen en blijf bij klachten thuis! Mocht de overheid besluiten tot verdere aanvullende maatregelen dan zullen wij u hierover informeren.

Komt u op 7 augustus naar de fokdag, download dan het triageformulier. Graag ontvangen wij het ingevulde formulier van u op de dag, bij het secretariaat. Zodat wij deze bij controle kunnen overleggen.


Wij bieden in samenwerking met het KFPS een drietal livestreams aan zodat ook de geïnteresseerden via de computer, de keuring kunnen volgen.


De fokdag is het belangrijkste evenement dat wij als vereniging organiseren: een sportieve krachtmeting tussen leden staat garant voor een prachtige dag “paardenplezier”!

Wilt u (alvast) zien welke veulens/paarden op de fokdag verschijnen, dan kunt u de digitale catalogus gemakkelijk downloaden.

Facebooktwitterlinkedinmail