Zeer geslaagd fokkerij bezoek op 11 mei!

Op 11 mei jl. waren wij te gast bij de familie Hindrik Kuiper KFPS fokker van het jaar! Na een zeer gastvrij ontvangst en uitleg over de totstandkoming van de succesvolle fokkerij hebben wij een aantal zeer succesvolle en duurzame paarden met bijbehorende veulens mogen bekijken. Het is duidelijk dat hier met passie gefokt wordt en het gehele gezin hierbij betrokken is! Vervolgens hebben wij een heerlijke lunch genuttigd in een karakteristiek café in Easterein.

Na de lunch zijn wij richting Stal fan de Kadyk gereden. Na een introductie van Tsjalling de Boer over de bedrijfsvoering hebben wij een aantal voor het CO aangewezen hengsten kunnen bekijken. De dekhengst Teun 505 stond er mooi voor en liet zien waarom hij het dekbrevet verdiend heeft. Ook de nafok van familie de Boer hebben wij uitvoerig kunnen bekijken!

Wat heeft iedereen weer kunnen genieten van de kwaliteitsvolle paarden, de passie van Kuiper en de Boer ! Familie Kuiper en de Boer nogmaals dank voor de gastvrijheid!

Facebooktwitterlinkedinmail