ALRAKO KFPS KAMPIOENSCHAP DRESSUUR 2017 GAAT VAN START

Het buitenseizoen is begonnen. Fokvereniging Het Friesch Paard Limburg gaat van start met de eerste selectiewedstrijd op 30 april 2017 in Sevenum. Onze eigen wedstrijden zijn 4 juni 2017 in Oud-Beijerland en 24 juni 2017 in Wormerveer. Alle ruiters met een KNHS startkaart en een KFPS geregistreerd Fries paard kunnen meedoen aan de landelijke dressuurcompetitie. De finale is 23 september 2017 in Kootwijk.

KFPS Kampioenschap van B tot en met ZZ-Licht en Subtop

Vorig jaar vierden we ons derde lustrum met drie geweldige kampioenen in de Subtop. Kampioen Zware tour Melanie Mouthaan met Wilke-C van de Wijdewormer, Kampioen Lichte tour Marc-Peter Spahn met Djorn van de Demrostables (nu stamboekhengst Elias 494) en Kampioen ZZ-zwaar Judith Pietersen met Kop Jansen Bas schreven geschiedenis. Voor de Subtop geldt een vrije inschrijving.

Voor de klasse B tot en met ZZ-Licht dient een combinatie zich voor het kampioenschap te selecteren via de selectiewedstrijden welke georganiseerd worden door de Fokverenigingen.

Verder is er weer de populaire wedstrijd voor vier- en zestallen op de finaledag. Voor de afdelingsdressuur moet er minimaal eenmaal 60 procent zijn gescoord om mee te mogen doen in Kootwijk. Dus ga deze sportieve uitdaging aan en formeer samen met je ruitervrienden een vier- of een zestal en doe mee!

ALRAKO KFPS Kampioenschap Dressuur 2017

Organisatie: Dressuurcommissie gezamenlijke fokverenigingen

Hoofdsponsor: ALRAKO, Kootstertille www.alrako.nl

Info en reglementen: www.dressuurkampioenschapfrieschpaard.nl

Contact: wedstrijdsecretariaat@dressuurkampioenschapfrieschpaard.nl

Finale: Zaterdag 23 september 2017 in Kootwijk

PASSIE VOOR FRIEZEN, PASSIE VOOR DRESSUUR:

KFPS kampioenschap B t/m ZZ-Licht

KFPS kampioenschap Subtop

Wedstrijd afdelingsdressuur (vier- en zestallen)

Facebooktwitterlinkedinmail